بخشی از طرح دفاع امروز تصویب شد

محمد کیشور کارشناس فناوری اطلاعات در توییتر خود از تصویب بخشی از طرح امنیت در شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهور خبر داد. وی در توییتر خود نوشت: در بخشی از طرح موسوم به «دفاع» (بر اساس نسخه نهم نظام نظارتی باخمن) که شامل اعضا و اختیارات کمیسیون عالی تنظیم مقررات است و به شورای عالی فضای مجازی ارجاع شده است. تصویب این شورا تصویب و جهت اجرا ابلاغ شد.

بر این اساس، سه عضو طرح حفاظت یعنی. مواد 2، 3 و 4 به جای تصویب در مجلس، در شورای عالی فضای مجازی تصویب شد. البته این بدان معنا نیست که این مواد آنطور که در طرح موسوم به حفاظت آمده تصویب شده باشد، بلکه ممکن است با بحث ها و بررسی ها، عناصری اضافه یا کاسته شده باشد. اما در مجموع این سه نفر از اعضای طرح دفاع در قالب طرح کمیسیون عالی تنظیم فضای مجازی به تصویب شورای عالی رسیده اند. همچنین لازم به ذکر است که بقیه طرح به اصطلاح حفاظتی مسکوت بوده و فعلا از سرنوشت آن اطلاعی در دست نیست.

این کمیسیون که «کمیسیون عالی تنظیم فضای مجازی کشور» نام دارد، متشکل از 13 نفر است که بر اساس ماده 2 این مصوبه عبارتند از: دبیر شورای عالی و رئیس کل فضای مجازی کشور. مرکز کشور، معاونت ذیربط در مرکز ملی فضای مجازی کشور، نماینده رئیس جمهور، مجلس، نماینده رئیس قوه قضائیه، نماینده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نماینده وزارت اطلاعات نماينده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، نماينده سازمان صدا و سيما، نماينده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، نماينده فرماندهي انتظامي جمهوري اسلامي ايران، دو تن از اعضاي شوراي عالي فضاي مجازي به پیشنهاد رئیس کمیسیون و تصویب شورای عالی) و نماینده دستگاه ذیربط به موجب . من درس می خوانم و حق رای دارم.

  Zelda: Tears of the Kingdom بزرگترین بازی اول شخص برای نینتندو سوییچ است

سیاست صدور مجوز برای هر گونه فعالیت و کسب و کار در فضای مجازی اعم از محتوا (شامل داده، متن، صوت و تصویر)، خدمات ارتباطی و زیرساخت ها و فناوری اطلاعات، تعیین الزامات و اولویت های قانونی کشور در حوزه فضای مجازی برای قوه مجریه و قضاییه به تدوین لوایح لازم و تصویب آن در شورای اسلامی، بحث حاکمیت فضای مجازی و حاکمیت تابعه آن مانند سیستم رسانه ای، سیستم هویت، کلان داده ملی، حوزه بین المللی، سرمایه گذاری خارجی، ارز دیجیتال و فناوری های نوظهور مانند زنجیره بلوکی و هوش مصنوعی، رقابتی. و سیستم ضد انحصاری بسترهای فضای مجازی، تهیه سیاست ها، راهبردها، الگوی نمایندگی و رویکرد تعامل با سازمان ها و مجامع بین المللی مرتبط در زمینه تنظیم فضای مجازی از دیگر وظایف این سازمان است. کمیته در این زمینه

محدودیت های بیشتری در راه است

در ماده 4 این مصوبه بحث رگولاتورهای بخشی یا همان نهادهای حقوقی که در حال حاضر به عنوان رگولاتور فعالیت می کنند، مطرح شد. این متولیان حوزه فعالیت خود در حدود مصوبات شورای عالی فضای مجازی کشور، قوانین کشور و مصوبات این کمیسیون دارای وظایف و اختیاراتی خواهند بود که شامل صدور مجوز بهره برداری و بهره برداری از خدمات می باشد. در فضای مجازی، تهیه و تصویب ضوابط و مقررات عملکرد خدمات در فضای مجازی، تصویب و ابلاغ نرخ و تعرفه خدمات با توجه به شکل‌گیری رقابت سالم و تداوم ارائه و رشد خدمات، اعمال جریمه در موارد تخلف خدماتی. ارائه دهندگان ضوابط و مقررات پس از طی مراحل قانونی، تدوین و پیشنهاد ضوابط فنی و اجرایی و سیستم های کنترلی به تصویب رسیده و کیفیت مربوط به حوزه نظارتی جهت تصویب، تدوین دستورالعمل نحوه رسیدگی به شکایات به این کمیته ارائه می شود. از ارائه دهندگان مجازی خدمات فضایی برای تایید در این کمیسیون و نظارت بر کار ارائه دهندگان خدمات فضای مجازی در چارچوب ضوابط تعیین شده و مفاد مجوزهای صادر شده است.

  چگونه از مسدود شدن حساب اینستاگرام برای استفاده از Vpn جلوگیری کنیم

اهمیت این کمیسیون در این است که پستی با اختیارات فراوان است که در حال حاضر اثر محسوسی روی کاغذ ندارد، اما اگر بخواهد اختیارات زیادی دارد و کارش بستگی به این دارد که از این اختیارات در یک مثبت یا منفی این وضوح محدودیت و فیلتر صریحی را مشخص نمی کند و در واقع همه چیز بستگی به نحوه استفاده شما از این گزینه دارد. یعنی از این به بعد در حوزه های مختلف فضای مجازی مثل حوزه بازی، پول، سلامت و… هر موسسه ای که بخواهد مجوز بدهد، بر اساس سیاست عالیه، مجوز می دهد و نظارت می کند. کمیسیون. یعنی عملا همه نهادها زیرمجموعه کمیسیون عالی هستند.

ضمناً در پایان و در ماده 5 این متن نیز آمده است که با وجود این مصوبه، مصوبه هشتمین جلسه شورای عالی فضای مجازی (مورخ 25/6/1391) و بند 3 مصوبه دهمین جلسه این شورا (مورخ 11/9/1391) در خصوص اختیارات و اعضای کمیسیون عالی تنظیم فضای مجازی کشور لغو می شود.

دیدگاهتان را بنویسید