انیمه My Heroic High School به طرز بازیگوشی کلیشه های انیمه شونن را با آثار ابرقهرمانی غربی ترکیب می کند تا ساختاری با طراوت ایجاد کند. با نمایش این انیمیشن محبوب با زومجی همراه باشید.
مشخصات انیمه:
- نام ژاپنی: Anime Boku no Hero Academia
- نام فارسی: انیمه مدرسه قهرمان من (آکادمی قهرمان من)
- بر اساس مانگای کوه هوریکوشی
- ژانر: اکشن، مدرسه ای، ماجراجویی
- سال پخش: 2016 تاکنون تعداد قسمت ها: 138 استودیو Bones
- وضعیت: مانگا ادامه دارد. انیمه ادامه دارد.
- رده سنی: PG-13
خلاصه داستان:
داستان انیمه My Heroic School در دنیایی اتفاق می افتد که حدود 80 درصد از جمعیت انسان دارای قدرت های مافوق بشری به نام freaks هستند. این قدرت ها بسیار متفاوت هستند و بعید است که دو نفر قدرت های مشابهی داشته باشند مگر اینکه با هم مرتبط باشند. در میان افرادی که قدرت یک کوسه را دارند، تعداد کمی می توانند به عنوان قهرمان در کارهایی مانند عملیات نجات و مقابله با افراد شرور که از قدرت خود سوء استفاده می کنند ظاهر شوند. شخصیت های حرفه ای بر اساس توانایی خود در انجام وظایف مختلف به رتبه های بالاتری دست می یابند.
در این میان، ایزوکو میدوریا پسری است که قدرت خاصی ندارد و به همین دلیل توسط اطرافیان از جمله دوست دوران کودکی اش کاتسوکی باکوگو مورد آزار و اذیت قرار می گیرد. با این حال، میدوریا و باکوگو یک علاقه مشترک دارند و آن ستایش یک ابرقهرمان به نام The Almighty، بهترین قهرمان جهان است. اما اکنون Almait آسیب جدی دیده است و این موضوع را مخفی نگه می دارد تا روحیه مردم را حفظ کند. آلمیت پس از آشنایی با میدوریا متوجه می شود که با وجود اینکه کوسه ندارد، در مواجهه با خطر اراده و شهامت خاصی دارد، بنابراین تصمیم می گیرد قدرت کوسه خود به نام “یکی برای همه” را به او منتقل کند. .
اکنون ایزوکو میدوریای جوان (ملقب به دکو) قدرت خاصی را به ارث برده است و می تواند در امتحان دبیرستان سوپر قهرمان UA (UA) به ماجراجویی هایی که روزی آرزوی آن را داشت شرکت کند. بودن در میان دوستان جدید و صنعتگران باتجربه تازه شروع کار است، زیرا قهرمان بودن سخت تر از آن چیزی است که به نظر می رسد. خیلی زود، فعالیت ضد قهرمانان و شرورانی که به دنبال قدرت و سلطه بر جهان هستند، منجر به شکل گیری نبردهای جدی بیشماری می شود که با رویای تبدیل شدن به بهترین ابرقهرمان جهان با چالش های مختلف روبرو می شوند.
زمانی که صحبت از انیمه های ابرقهرمانی به میان می آید، با لیست بلندبالایی از انیمه ها روبرو هستیم که اغلب شخصیت های منحصر به فرد و سخت کوشی به سبک شونن را در راه رسیدن به هدفی عالی نشان می دهند. My Hero Academia که بهعنوان یکی از محبوبترین انیمههای ابرقهرمانی در سالهای اخیر شناخته میشود، تلاش کرد با ترکیب ویژگیهای محبوب کمیکهای وسترن و انیمههای شونن ابرقهرمانی، دنیایی پر از ابرقهرمانها را در روایتی متفاوت تعریف کند. به عبارتی انیمه My Heroic School دو مخاطب متفاوت اما نزدیک در عرصه سرگرمی را با بستری فراگیر گرد هم آورد.
لحظه قابل توجه در MHA از اینجا شروع می شود. زیرا هم کمیک های ابرقهرمانی وسترن و هم ابرقهرمانان شونن قبلاً کمال این سبک را نشان داده اند. این انیمه تا اینجای کار نشان داده که به ریشه هایش وفادار است و آموخته های قبلی را تکرار می کند و می دهد. این مشکل برای شروع کار در دوره ای که سبک ابرقهرمان ها اشباع شده است، چالش بزرگی محسوب می شود. اگرچه بریدن از انتهای صف کار ساده ای نیست، اما با ساخت انیمه My Heroic School کم کم شاهد پیشرفت سریال در دل مخاطبان بودیم. پس از لذت بردن از مانگا با کیفیت بالا، به یک اصل ساده برای یافتن علت این مشکل می رسیم. این نزدیکی جدید با کلیشه های ژانر در درجه اول برای مخاطبان مبتدی جذاب است که زمان کافی برای مرور تمام آثار قبلی ندارند، اما از تجربه به روز و جدیدی استقبال می کنند که هنوز بحث داغی دارد.
خوشبختانه مکتب قهرمانی من آنقدر پختگی و جذابیت دارد که نمی توان آن را برای همیشه رها کرد. اگر در One Piece به لطف میوه های شیطانی قدرت های مافوق بشری بی شماری معرفی شده اند، در MHA این قدرت در 80 درصد افراد از بدو تولد جوانه زده است. پس با گذشت زمان، جنگ تمام عیار برای افتخار و قدرت نمایی شدیدتر خواهد شد. آقای کوهی هوریکوشی به عنوان خالق مانگا، نت های هموار کننده ظاهر یکپارچه قدرت های ابرقهرمانی را در دل داستان قرار داده است، به عنوان مثال، قابلیت انتقال و به ارث بردن قدرت در دسترس است.
بنابراین نیازی به ایجاد مجموعه ای برای جمع آوری ابرقهرمانان با قدرت های پایه متفاوت نیست، زیرا همه چیز در دنیای ابر ابرقهرمانان My Hero Academia در یک مجموعه بالقوه آماده است. می توان حدس زد که تم ترکیبی کمیک-مانگای این اثر نیز به علایق شخصی کوهی هوریکوشی برمی گردد، این گرایش به آثار مارول و دی سی محسوس است و پس از تماشای چند قسمت از انیمه با شدت بیشتری احساس می شود. .
Studio Bones (تهیه کننده انیمه هایی مانند Full Metal Alchemist، Noragami، Mob Psycho 100 و Bango Stray Dogs) بار دیگر کیفیت خیره کننده ای را از قسمت اول به ثبت رساند. در حالی که برای شروع معمولی بین 4000 تا 5000 طرح توسط انیماتورها ساخته می شود که در طول فصل و حتی بعد از آن استفاده می شود، در انیمه MHA 7000 تا 8000 طرح انیمیشن از همان قسمت اول ساخته می شود. حتی پس از قسمت اول، می توانید به کیفیت بصری خیره کننده انیمه پی ببرید که بیننده را با رنگ های روشن و غنی خود مسحور می کند. این انبوه حجم کاری چیزی است که باز هم بیننده را شگفت زده می کند، مثلاً در فصل دوم در جشنواره ورزشی که شاهد دعوای میدوریا و شوتو تودوروکی هستیم، می توان تخمین زد که حدود 5 هزار طرح کشیده شده است. طبیعتا در این شرایط جزئیات بیشتری از تمامی زوایای پنل های اکشن هنری مانگا به تصویر کشیده می شود که لذت تماشای انیمه را افزایش می دهد. اما در فصول بعدی، احتمالاً به دلیل فشار کاری، گاهی اوقات این سطح مطلوب افت نسبی را تجربه خواهد کرد.
یکی دیگر از مسائل مهم در افزایش محبوبیت سریال My Hero Academia، پایداری پخش انیمیشن است. Kouhi Horikoshi Mangakai متولد 20 نوامبر 1986 است و از جولای 2014 مانگای Boku no Hīrō Akademia را منتشر کرده است. Studio Bones از آوریل 2016 شروع به پخش انیمیشن اقتباسی از این مانگا کرد. پس از فصل اول که 13 قسمت پخش شد، هر ساله شاهد پخش منظم فصل جدید انیمه در 25 قسمت هستیم. فصل ششم انیمه My Hero Academia در اکتبر 2022 پخش شد و فصل های 258 تا 306 مانگا را پوشش می دهد. روند انتشار مداوم و سیاست مانگا برای پخش یک فصل در سال، این تداوم را برای مخاطبانی که اغلب از ایجاد شکاف در پخش انیمه شکایت داشتند، حس مثبتی ایجاد کرد.
مانند تمام بهترین آثار ابرقهرمانی در My Hero Academia، شخصیتهای ابرقهرمانی داستان و قدرتهای مافوق انسانی آنها دارایی اصلی برای خلق لحظات هیجانانگیز و اکشن هستند. کنار هم قرار گرفتن دکو با عیوب و اسرارش، باکوگو با حماقت و سرسختیاش، و شوتو تودوروکی با قدرت آتش و یخاش (که اجمالی از زوکو را در آواتار: آخرین هواساز نیز نشان میدهد) یادآور ناروتو-ساسوکهای سه طرفه است. تعامل راه . همراه با دیگر قهرمانان مدرسه، ابرقهرمانان زن حضور مکمل جذابی در MHA دارند. برای مثال، اوچاکو اوراراکا و تسویو آسوی با بقیه شخصیتها دوستی سرگرمکنندهای با هم دارند و به دلیل تمهای قورباغهای و لحن صادقانهشان هستند. علاوه بر این، ترکیب انگیزه های شخصی و روند توسعه این ابرقهرمانان جوان به تدریج در طول داستان و مبارزات به سکانس های درخشانی در انیمه تبدیل می شود.
My Hero Academia در کنار تمام جدیت شخصیتهایش، لبههای بازیگوشی هم دارد، حضور ابرقهرمانهای جوان در تمرین در کنار سبک هنری شوخآمیز هوریکوشی، آن را گسترش داد. به همین دلیل است که آلمیت که ابرقهرمان شماره یک این دنیا محسوب می شود، در حالت ابرقهرمانی خود سبکی شبیه به کمیک های وسترن مانند بتمن دارد، اما بدنی ضعیف و رنج کشیده نیز دارد. به همین ترتیب، کنایه ها و استعاره های کوچک بسیاری در طول روایت و برخورد قهرمانان و ضدقهرمانان به چشم می خورد.
انیمه هایی مثل انیمه مدرسه قهرمانانه من
وقتی کلیشه های ژانر در وسط قرار می گیرند، با انیمه های زیادی مواجه می شویم. این برای یک ابرقهرمان شونن بسیار صادق است. بنابراین برای ارائه آثاری مشابه My Hero Academia می توانید به سراغ انیمه های مختلفی بروید. از Hunter Hunter و One Piece گرفته تا Naruto و … تنها به دو مورد اشاره می کنیم که یکی بر اساس اصول کلیشه ای و دیگری بر اساس رد آن است.
انیمه شبدر سیاه
آستا و یونو دو یتیم نوجوان روستایی در حومه پادشاهی شبدر هستند که آرزوی تبدیل شدن به پادشاه جادوگر را دارند. اما آستا بر خلاف یونو مهارت های جادویی خاصی ندارد و مصمم است با تلاش بدنی و تمرین به آنها دست یابد. به هر جادوگر کتاب جادویی خود به نام گریمور در ابتدای کتاب داده می شود، اما شرایط برای آستا هنوز متفاوت است. آموزش ها و تست های زیادی برای رقابت و نبرد با دوستان و دشمنان در انتظار این جادوگران جوان است.
انیمیشن One Punch Man
سایتما یک ابرقهرمان با ظاهری ساده و سر بدون مو است، اما چیزی که در مورد این ابرقهرمان غیرعادی است، قدرت تک ضربه ای اوست که هیچ دشمنی نمی تواند در برابر آن مقاومت کند. این باعث می شود سایتما نتواند لذت نبرد و پیروزی را درک کند. وقتی یک سایبورگ مطیع از راه می رسد و به جامعه ابرقهرمانان می پیوندد، زندگی کسل کننده سایتما طعنه آمیز تر می شود. سایتما آخرین ضربه به حلقه اتصال نبرد سطحی قهرمانان و تبهکاران است.