گیمیفیکیشن چیست و چه کاربردی در بازاریابی و آموزش دارد؟

برند کوکاکولا همواره به نوآوری در برنامه های تبلیغاتی خود معروف بوده است. این برند به گونه ای نوشابه های خود را تبلیغ می کند که برای همیشه در ذهن مخاطب بماند. این برند در گیمیفیکیشن خود نیز ایده جالبی ارائه کرد. بنابراین، جوانان در هنگ کنگ مجبور بودند یک برنامه رایگان دانلود کنند. سپس در زمان معینی در مکان معینی جمع شدند.

دقیقا در همان لحظه باید اپلیکیشن خود را باز می کردند و گوشی خود را جلوی مانیتور تلویزیون تکان می دادند تا جایزه و کد تخفیف دریافت کنند. این واقعیت که کاربران نمی دانستند با تکان دادن تلفن همراه خود چه پاداشی می توانند دریافت کنند، کنجکاوی آنها را تحریک کرد. بنابراین همه حداقل یک بار شانس خود را امتحان کردند. گیمیفیکیشن این برند در شاد کردن جوانان بسیار موفق بود.

6. بستنی مگنوم

شرکت شکلات مگنوم از کمپین بسیار هیجان انگیز و جدیدی برای معرفی نوعی بستنی به نام وسوسه مگنوم استفاده می کند. با پشتیبانی سایت هایی مانند یوتیوب، این برند یک بازی دیجیتال آنلاین به افتخار سوپر ماریو ایجاد کرد. با این حال، بازی واقعی از طریق صفحات اینترنتی انجام شد. بنابراین، کاربران مجبور به جستجو و یافتن آب نبات در صفحات وب خاص بودند.

در نهایت وقتی دوباره وارد سایت مگنوم می شوند امتیاز آنها به حساب می آید. هرچه تعداد آب نبات ها بیشتر باشد، کاربر از وضعیت بالاتری برخوردار می شود. این گیمیفیکیشن باعث سر و صدای زیادی در شبکه های اجتماعی شد. URL مگنوم حتی در یک روز توانست رکورد بیشترین تعداد توییت در جهان را از آن خود کند. بازی مگنوم بسیار هوشمندانه طراحی شده بود. زیرا او نه تنها محصول جدید خود را تبلیغ کرد، بلکه بازدید سایت همکارانش را نیز افزایش داد.

  راه اندازی آزمایشی خانوادگی Game Pass برای کاربران در کلمبیا و ایرلند

7. 4 غذا

وب سایت 4Food به عنوان یک بازی هیجان انگیز طراحی شده است. می توانید در این وب سایت بازی کنید و برنده تخفیف یا پیشنهاد ویژه شوید. شما همچنین می توانید همبرگر مورد علاقه خود را درست کنید. این وب سایت تجربه ای فراموش نشدنی را برای کاربر ایجاد می کند. گیمیفیکیشن این وب سایت نه تنها ارزش های شرکت را برای مشتری تعریف می کند، بلکه در عین حال از خیریه ها نیز پشتیبانی می کند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که گیمیفیکیشن جنبه های مختلفی از افزایش اثربخشی برند تا معرفی آن در شبکه های اجتماعی دارد.

طراحی یک بازی قوی و موثر نیاز به استراتژی دقیق دارد. شما باید نسخه های مختلف بازی را امتحان کنید و در نهایت بهترین گیمیفیکیشن را از بین آنها انتخاب کنید. اگر نمونه جالبی از گیمیفیکیشن چند برند می شناسید، لطفاً آن را با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید