انتظار می رود نمایشگرهای OLEDOS به کار رفته در این هدفون یک پیشرفت تکنولوژیکی باشند و وضوح باورنکردنی بین 3000 تا 4000 پیکسل در هر اینچ ارائه دهند. گفته می شود طول مورب این نمایشگرها کمتر از یک اینچ است و برخلاف نمایشگرهای OLED معمولی که از زیرلایه های شیشه ای تشکیل شده اند، از بسترهای CMOS بر پایه ویفرهای سیلیکونی استفاده خواهند کرد.
برتری نمایشگرهای OLEDOS با هدست واقعیت ترکیبی اپل
در مقایسه با نمایشگرهای OLED معمولی مورد استفاده در گوشیهای هوشمند، که دارای وضوح متوسط 55 پیکسل در هر اینچ هستند، صفحهنمایش مورد استفاده در یک دستگاه واقعیت افزوده یا واقعیت مجازی به وضوح متوسط 3500 پیکسل در هر اینچ برای ارائه یک تجربه واقعی نیاز دارد. انتظار می رود نمایشگرهای OLEDOS با وضوح بسیار بالا تجربه ای همه جانبه را در اختیار کاربران قرار دهند و تصاویر دقیق و واقعی را به آنها نشان دهند.
گفته می شود سونی و ال جی در توسعه این نمایشگرها از سامسونگ جلوتر هستند و تامین کنندگان اصلی نمایشگرهای هدست واقعیت ترکیبی آینده اپل خواهند بود. با این حال، سامسونگ همچنین در حال کار بر روی توسعه نمایشگر RGB OLEDOS است و انتظار می رود با کمک APS Holdings یک FMM با وضوح 3500 پیکسل در هر اینچ تولید کند.
نسل اول هدست های واقعیت مختلط اپل دارای دو نمایشگر OLEDOS خواهند بود و اگرچه این غول فناوری در ابتدا از نمایشگرهای سونی و ال جی استفاده خواهد کرد، اما احتمالاً در آینده دیگر به سونی متکی نخواهد بود. زیرا این برند در حال حاضر طیف وسیعی از کنسول های بازی را در اختیار دارد و می تواند به رقیبی برای اپل تبدیل شود.
اخیرا در مورد این دستگاه گفته شده که این هدفون تحت فشار و دستور مدیر عامل این شرکت، «تیم کوک» و برخلاف میل تیم طراحی اپل معرفی خواهد شد. این گزارش حاکی از آن است که تیم طراحی صنعتی این شرکت از عدم آمادگی ارائه دستگاه نگران بوده و میخواهد معرفی آن را تا توسعه عینکهای سبک واقعیت افزوده به تعویق بیندازد، اما تیم کوک و تیم عملیاتی اپل، بهویژه مدیر آن بخش، یعنی « جف ویلیامز، مخالفت کرد.