دانشمندان 30000 ویروس جدید را در DNA میکروب ها کشف کرده اند

در گزارشی جدید، دانشمندان می گویند DNA بیش از 30000 ویروس را در ژنوم انواع میکروب های تک سلولی یافته اند. آنها توضیح می دهند که DNA ویروسی ممکن است بتواند سلول های میزبان را وادار به تولید مثل ویروس های کامل و عملکردی کند.

کریستوفر بلاس، نویسنده اصلی مقاله و بوم شناس که در دانشگاه اینسبروک در اتریش به مطالعه ویروس ها می پردازد، می گوید: «ما از تعداد ویروس هایی که از طریق این تجزیه و تحلیل پیدا کردیم بسیار شگفت زده شدیم. در برخی موارد، تا 10 درصد از DNA یک میکروب از ویروس های پنهان تشکیل شده است.

به گفته محققان، به نظر نمی رسد که این ویروس ها میزبان خود را بیمار کنند و ممکن است مفید باشند. برخی از ویروس های جدید شبیه ویروسوفاژها هستند. آنها نوعی ویروس هستند که سایر ویروس های بیماری زا را که سعی می کنند سلول میزبان خود را آلوده کنند، آلوده می کنند.

بلاس می گوید: دلیل یافتن این مقدار ویروس در ژنوم میکروب ها هنوز مشخص نیست. قوی ترین فرضیه ما این است که آنها از سلول در برابر عفونت توسط ویروس های خطرناک محافظت می کنند.

زندگی بر روی زمین به معنای مبارزه با ویروس ها به عنوان رایج ترین موجودات بیولوژیکی در این سیاره است که به طور جمعی هر شکلی از زندگی را آلوده می کنند. آنها بسیار متنوع هستند و از روش های مختلفی برای بهره برداری از میزبان های سلولی خود استفاده می کنند.

برخی از این ویروس ها با افزودن DNA خود به سلول میزبان و تبدیل شدن به بخشی از ژنوم آن تکثیر می شوند.

  برندگان جوایز DICE 2023 اعلام شدند. Elden Ring بهترین بازی سال است

هنگامی که این اتفاق در یک سلول زایا رخ می دهد، منجر به ایجاد عناصر ویروسی درون زا (EVEs) یا DNA ویروسی می شود که از نسلی به نسل دیگر در گونه میزبان منتقل می شود.

دانشمندان عناصر ویروسی درون زا را در طیف وسیعی از موجودات از جمله حیوانات، گیاهان و قارچ ها یافته اند. به عنوان مثال، پستانداران قطعات ویروسی مختلفی را در DNA خود حمل می کنند و حدود هشت درصد از ژنوم انسان از DNA عفونت های ویروسی باستانی تشکیل شده است.

نویسندگان مطالعه توضیح می‌دهند که بیشتر آنها دیگر عمل نمی‌کنند و «فسیل‌های ژنومی» در نظر گرفته می‌شوند.

تحقیقات نشان می‌دهد که عناصر ویروسی درون‌زا ممکن است در انسان و سایر ارگانیسم‌ها سازگار باشند، اگرچه احتمالاً به محافظت در برابر ویروس‌های مدرن کمک می‌کنند.

محققان خاطرنشان می کنند که این موضوع برای بسیاری از یوکاریوت های تک سلولی صادق است، حتی اگر این میکروب ها معمولاً توسط ویروس های غول پیکر آلوده و از بین می روند.

اگر یک ویروسوفاژ قبلاً در یک سلول میزبان ساکن شده باشد، می تواند یک ویروس غول پیکر را به جای تکثیر وادار کند تا ویروسوفاژ بسازد و به طور بالقوه میزبان را نجات دهد.

بر اساس این مطالعه جدید، DNA ویروس های تازه کشف شده مشابه ویروس ویروفاژها است و نشان می دهد که میکروب ها ممکن است به لطف ویروس های موجود در ژنوم خود در برابر ویروس های غول پیکر مقاوم شده باشند.

محققان نوشتند که تحقیقات روی این ویروسوفاژها تاکنون بر روی حیوانات و گیاهان متمرکز بوده است.

  پشتیبانی Bitpin برای مشاغل آسیب دیده در هنگام قطع اینترنت

کشف هزاران ویروس جدید پنهان در DNA میکروب‌ها هدف اصلی بلا و همکارانش نبود، آنها قصد داشتند گروه جدیدی از ویروس‌های یافت شده در آب‌های دریاچه آلپی “Gossenköllesee” در استان اتریش را مطالعه کنند. تیرول

بلاس می گوید: ما در ابتدا می خواستیم با این تحقیقات منشا ویروس های جدید را کشف کنیم. با این حال، ما نمی‌دانستیم کدام ارگانیسم‌ها معمولاً توسط این ویروس‌ها آلوده می‌شوند. به همین دلیل است که ما یک مطالعه در مقیاس بزرگ انجام دادیم تا تمام میکروب هایی که توالی DNA آنها مشخص است را آزمایش کنیم.

برای انجام این کار، آنها از LEO کمک گرفتند، یک خوشه محاسباتی با کارایی بالا در دانشگاه اینسبروک که می تواند به طور موثر حجم زیادی از داده ها را تجزیه و تحلیل کند.

این مطالعه در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.

منبع: آخرین خبر

دیدگاهتان را بنویسید