کشف جدیدی که منجر به انقلابی در پزشکی خواهد شد

به گزارش ScienceAlert، دانشمندان دانشگاه هاروارد روش درمانی جدیدی ابداع کرده اند که از تمایل سلول های ایمنی میلوئیدی برای ورود به بافت ها بهره می برد. این سلول ها به طور معمول باعث التهاب می شوند، اما در این درمان محققان از آنها برای ترمیم سلول ها استفاده کردند.

در این مطالعه، محققان یک نوع سلول میلوئیدی را از موش های سالم گرفته و آنها را در خارج از بدن خود کشت دادند تا گلبول های سفید التهابی را به نیروهای شفابخش در بدن تبدیل کنند. سپس یک شی دیسکی شکل حاوی میکرومواد پزشکی را برای حمل مواد درمانی به آنها متصل کردند.

مولتیپل اسکلروزیس یک بیماری خود ایمنی است که میلین اطراف اعصاب را از بین می برد و ارتباط بین مغز و بدن را مختل می کند. در نتیجه حرکت افراد مبتلا به این بیماری دشوار می شود. در حال حاضر، برخی از داروهای ضد التهابی می توانند پیشرفت این بیماری را تغییر دهند.

درمان ام اس با انتقال دارو از طریق سلول های میلوئیدی

سمیر میتراگوتری، محقق ارشد این مطالعه، می‌گوید که سلول‌های میلوئیدی بسیار انعطاف‌پذیر هستند و می‌توانند به حالت‌های مختلف بروند و به همین دلیل کنترل آنها دشوار است. استفاده از کوله پشتی دارویی در این سلول ها روشی موثر برای کنترل آنها در حالت غیر التهابی است.

در این مطالعه، محققان این کوله پشتی ها را روی نوعی سلول میلوئیدی به نام «مونوسیت» قرار دادند. این سلول ها با توانایی حمله به سیستم عصبی مرکزی (CNS)، نفوذ به ضایعات التهابی و تبدیل به ماکروفاژها می توانند بسیار موثر باشند. مونوسیت ها با کمک کوله پشتی های طبی نیز التهاب داخل ضایعات را کاهش می دهند و پاسخ ایمنی را به رویکرد درمانی هدایت می کنند.

  معمای چگونگی استفاده از تقویم 819 روزه مایاها سرانجام توسط محققان حل شد.

دانشمندان می گویند که موش ها پس از آزمایش پیشرفت های زیادی را تجربه کردند و فقط لنگیدن خفیف در دم خود را تجربه کردند. این در حالی بود که موش های دیگر در پاهای عقب خود کاملاً فلج شده بودند. علاوه بر این، موش های تحت درمان بیشتر از موش های دیگر عمر کردند.

اکنون محققان می‌خواهند این روش را روی شکل پیشرفته‌تری از ام اس آزمایش کنند. زیرا در این مطالعه مولتیپل اسکلروزیس فقط در موش ها شبیه سازی شد. نتایج این تحقیق در مجله PNAS منتشر شده است.

منبع: آخرین خبر

دیدگاهتان را بنویسید