ناسا از یک مار رباتیک غول پیکر برای کشف قمر زحل استفاده می کند

بسیاری از ماموریت های فضایی امسال برای درک بهتر اجرام منظومه شمسی انجام خواهد شد. اما برخی از آنها بسیار هیجان انگیزتر هستند. یکی از این ماموریت ها جستجوی نشانه های حیات در یکی از قمرهای زحل است. با این تفاوت که ناسا از یک یک مار رباتیک (EELS) در طی آن سود خواهد برد.

مار روباتیک ناسا چه ویژگی هایی دارد؟

دانشمندان معتقدند که انسلادوسیکی از قمرهای زحل، دارای سطح یخی و اقیانوس های مایع در زیر آن است. برای این منظور از ربات مورد نظر استفاده خواهند کرد که می تواند بر روی هر سطحی به حرکت خود ادامه دهد و برای اثبات این نظریه استفاده خواهد شد. این ربات توسط آزمایشگاه رباتیک JPL ناسا طراحی شده و از چندین قسمت یکسان تشکیل شده است. هر قسمت توانایی جمع آوری و فشار به جلو را دارد. به همین دلیل ربات مذکور می تواند با مکانیزم خودکششی مسیرهای مختلفی را طی کند.

طراحی خاص این مار روباتیک باعث می‌شود که علاوه بر سطح انسلادوس، بتواند به بخش‌های محصور و مرکزی‌تر نفوذ کند. به امید یافتن اقیانوس های مورد انتظار در زیر ورقه یخی سطح این قمر. مهندسان طراح این ربات توانستند نمونه اولیه با قطعات متحرک مجزا بسازند.

به نظر می رسد استفاده از مار روباتیک ناسا در سایر سیارات منظومه شمسی از جمله مریخ امکان پذیر باشد و امکان اکتشافات بیشتر در سطح یا قسمت های عمیق تر فراهم شود. بدون شک، چنین ابزاری جستجو برای حیات فرازمینی را تسهیل می کند. به خصوص با توجه به اینکه بیشتر منابع آبی مریخ در زیر سطح آن یافت می شود.

  فیلمبرداری از خواننده فرانسوی برای حضورش در بازی بعدی هیدئو کوجیما

نیازی به گفتن نیست که انسلادوس تنها قمر زحل نیست که ناسا علاقه مند به کاوش در آن است. این سازمان قصد دارد تا تیتان (بزرگترین قمر زحل) را در ماموریت Dragonfly کاوش کند. تیتان شباهت های زیادی به زمین دارد. به همین دلیل مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. این قمر برخلاف سیاره خود دارای سطحی جامد است و از جوی متراکم و نزدیک به زمین استفاده می کند.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید