روز تابستانی تهران 2023 به میزبانی تهران در ایران مال برگزار شد. گروه علمی پژوهشی ساعت ساعت برگزارکننده این رویداد به صورت آنلاین میزبان پدر علم فناوری اطلاعات ایران، استاد علی اکبر جلالی بود. علی اکبر جلالی که لقب پدر فناوری ایران را یدک می کشد در یک ویدئو کنفرانس در تهران تابستان کد 2023 حضور یافت. در این کنفرانس بهزاد قاسمی کارشناس امنیت سایبری و موسس گروه علمی پژوهشی ساعت ساعت با پروفسور گفتگو کرد. علی اکبر جلالی به بررسی مشکلات آموزش علوم کامپیوتر در ایران پرداخت.
استاد جلالی صاحب نظریه موج چهارم در فضای مجازی در این نشست به نحوه صحیح آموزش علوم کامپیوتر و مولفه های مهم آموزش پرداخت. جلالی با اشاره به اهمیت به اشتراک گذاری تجربیات در حوزه آموزشی خاطرنشان کرد: هر فردی باید قبل از ارائه تحصیلات آکادمیک و رایگان در همان زمینه تجربه و دانش کسب کند و نباید هیجانی عمل کرد و تجربه جدید داشت. محتوای آموزشی در زمینه های مختلف، زیرا چنین فرآیندی نه تنها منجر به پیشرفت نمی شود، بلکه افراد و گروه هایی را که در فصل یادگیری هستند از مسیر یادگیری دور می کند.
در ادامه این نشست، بهزاد قاسمی با تایید و برجسته کردن این معضل، از به هم ریختگی فرآیند یادگیری در فضای مجازی و حتی فضای دانشگاهی صحبت کرد. بهزاد قاسمی که اخیراً نظریه ای در زمینه جداسازی اطلاعات در نسل آینده امنیت سایبری ارائه کرده است، به شیوه صحیح توسعه فردی در فضای امنیت سایبری اشاره کرد.
قاسمی در این مراسم به موضوعاتی چون: اهمیت ارتقا و توسعه سلامت سایبری، روشهای مقابله با مزاحمت سایبری (سایبرقلدری) و تحلیل و بررسی نسل جدید بدافزارها پرداخت.
پروفسور جلالی در پایان ضمن تمجید از روند و ماهیت رویداد روز تابستان تهران تاکید کرد که این گونه برنامه ها که فارغ از بحث مالی و اقتصادی بوده و برای ارتقای دانش و تجربه آزاد است باید ادامه یابد.
این رویداد برای علاقه مندان به علوم کامپیوتر و علوم امنیت سایبری در داخل و خارج از کشور به صورت همزمان پخش شد. دکتر محمدمهدی جوکار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار نیز از مهمانان این برنامه بود.